top of page
onderhoud en herstellingen oldtimers

HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD VAN PERSONENWAGENS EN OLDTIMERS IN WEST-VLAANDEREN

KLEINE EN GROTE HERSTELLINGEN

Oldtimers en klassieke wagens zijn een genot om mee te rijden. Heeft u echter een probleem met uw oldtimer, dan kijken we bij MICA Mechanics in Oostnieuwkerke hier graag naar.

 

Zo zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van grote en kleine herstellingen bij oldtimers van alle merken in regio West-Vlaanderen. Van een Volkswagen T1 tot een Mercedes Pagode en meer.

 

Klassieke wagens vergen meer aandacht dan gewone wagens en net daarom bieden we een klantgerichte aanpak aan waarbij we de klant steeds vooraf informeren over de te nemen stappen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.  

2.png
Mica Mechanics

ONDERHOUD VAN UW OLDTIMER

Is uw oldtimer aan een klein of groot onderhoud toe? Wilt u uw klassieke wagen rijklaar maken voor de zomer of heeft u een afspraak bij de keuring? Dan geven we uw oldtimer graag een volledige en grondige check-up zodat u zonder zorgen de weg op kunt, genietend van uw passie.

Ieder type merk mag worden binnengebracht in onze garage en we zorgen ervoor dat uw oldtimer op korte termijn weer volledig op punt staat.

1.jpg

OOK GEWONE WAGENS

MICA Mechanics in Oostnieuwkerke bij Staden mag dan wel gespecialiseerd zijn in oldtimers en klassieke wagens, ook voor gewone wagens staan we paraat.

Voor kleine herstellingen of een groot onderhoud kunt u dus gerust langskomen met uw youngtimer. We behandelen deze met even grote zorg.

 

We beschikken tevens over de nodige expertise voor het oplossen van een mechanisch mankement of een elektrisch probleem. 

iStock-184967168.jpg

HEEFT UW OLDTIMER EEN HERSTELLING NODIG OF IS HET TIJD VOOR EEN ZOMERONDERHOUD?

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ MICA MECHANICS IN OOSTNIEUWKERKE. 

bottom of page