top of page
bandencentrale

MICA MECHANICS, VOOR EEN VOLLEDIGE BANDENSERVICE IN WEST-VLAANDEREN

EEN VOLLEDIGE SERVICE OP MAAT

Zijn de banden van uw oldtimer, personenwagen of bestelwagen versleten en aan vervanging toe?

 

Bij MICA Mechanics mag u rekenen op een volledige bandenservice. Dit voor zowel oldtimers, personenwagens als bestelwagens. Niet alleen geven we u graag deskundig advies omtrent de juiste bandenkeuze, maar leveren deze ook aan. Alle banden zijn echter op bestelling en worden binnen de week bij ons geleverd.

 

Vervolgens geven we u een seintje waarna u kunt langskomen wanneer u dit het beste uitkomt voor het monteren en uitbalanceren. Met onze volledige service hoeft u zelf weinig moeite te doen bij het vervangen van uw banden. 

bandencentrale
bandencentrale

KWALITEITSVOLLE SERVICE AAN DE SCHERPSTE PRIJS

MICA Mechanics in Oostnieuwkerke staat voor een volledige bandenservice, allemaal in één garage. Zo helpen we u met het uitkiezen van de banden en zorgen we ervoor dat deze aangeleverd en gemonteerd worden. Het enige wat u moet doen, is langskomen in onze garage. Het bieden van een uitstekende klantenservice is een prioriteit van ons.

 

Tevens bieden we deze volledige service ook aan de scherpste prijzen. Twijfel dus niet en maak een afspraak voor het vervangen van uw banden. 

Mica Mechanics

NIEUWE BANDEN NODIG VOOR UW OLDTIMER OF BESTELWAGEN?

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ MICA MECHANICS IN OOSTNIEUWKERKE. 

bottom of page